Helt ny lösning på liggbås

Fritz COWBED

Fritz COWBED

Kosignaler om liggbås:
• Mer är 90 procent av korna ligger i båsen.

• Kon kan stå upprätt i båset utan hinder.

• Kon ska lägga sig i stort sett omedelbart, efter att hon    gått upp i båset.

• Möjlighet att lägga och resa sig, utan problem eller avbrott.

• Kunna ligga med ett ben sträckt framåt.

• Mindre än 10 procent har skador på hasorna eller andra liggsår.

• Korna är rena.


Källa: Boken Kosignaler

Båstreanglen

Vi är stolta över att presentera vår mest populära och efterfrågade produkt - Båstreanglen! Denna banbrytande lösning är skapad för att förbättra och optimera din ladugårdsmiljö på ett sätt som gynnar djuren och ökar mjölkproduktionen.


Varför är Båstreanglen så Unik?


1. Djurvänlig Design:

Båstreanglen är skapad med fokus på djurens välbefinnande. Den erbjuder en ergonomisk och bekväm plats för dina kor att vila och lägga sig ner, vilket minimerar stress och främjar en hälsosam livsstil.


2. Anpassningsbarhet:

Vi förstår att varje besättning är unik. Båstreanglen är designad med justerbara funktioner, vilket gör den mångsidig och enkel att anpassa efter olika kostorlekar och behov. Det är en investering som får din produktion att växa.


3. Ta bort nackbommen:

Med Båstreanglen blir du av med behovet av nackbommar och ökar samtidigt effektiviteten i ladugården. Den är konstruerad för enkel montering och underlättar för korna att lägga sig.


4. Hållbar Konstruktion:

Vi har valt material av högsta kvalitet för att säkerställa långvarig användning och hållbarhet. Båstreanglen är tillverkad med omsorg för miljön och din ladugårds långsiktiga hållbarhet.


Ta Steget mot en Ergonomisk Ladugård med Båstreanglen!

Förnya båsen och ge dina kor den bästa möjliga miljön att växa och trivas i. Kontakta oss idag för att lära dig mer om Båstreanglen och hur den kan bli en nyckelfaktor för framgång i ditt lantbruk.


Båskantband

Optimerad Foderhantering med Båskantsband

Båskantsband är en smart lösning för att förbättra foderhanteringen och hygienen i ditt lantbruk.


Här är några av de många fördelarna:


1. Foderkontroll:

Korna drar inte ut fodret på båspallen, vilket minimerar spill och ger bättre kontroll över foderportionerna. Detta resulterar i en effektivare och ekonomisk foderhantering.


2. Ökad Kapacitet:

Mer foder kan läggas ut på en gång, vilket sparar tid och arbete för jordbrukaren. En ökad kapacitet gör det möjligt att optimera utfodringen och säkerställa att djuren får tillräckligt med näring.


3. Minskad Rengöring:

Med Båskantsband minskar behovet av rengöring av galler och bås. Det sparar inte bara tid och arbetskraft utan skapar också en renare och mer hygienisk miljö för dina kor.


4. Förbättrad Hygien i Båset:

Båskantsband främjar bättre hygien i båset genom att minska risken för smuts och föroreningar. Det skapar en bekväm och hälsosam plats för dina kor att vistas och vila.


5. Högre Foderhygien:

Med mindre spill och bättre kontroll över utfodringen bidrar Båskantsband till en förbättrad foderhygien. Det resulterar i en högre kvalitet på fodret och därmed bättre hälsa för dina djur.


Optimera din foderhantering och skapa en renare och mer effektiv ladugårdsmiljö med Båskantsband. Kontakta oss för att lära dig mer om hur denna produkt kan vara en värdefull tillägg i ditt lantbruk.